Oyun

Steam’de Bu Haftasonu 10 Oyun Ücretsiz

16.10.2014

Oh bebek Steam yeni bir servisini devreye sokuyor. İlk aktivitesi bu haftasonu başlayacak etkinlikte bir değil! iki değil! tam 10 tane oyunu ücretsiz olarak deneyebileceksiniz. Ayrıca bu oyunlar indirime girmiş oyunlar olduğu için denediğiniz oyunu satın almaya kalkarsanız indirimli olarak alacaksınız.

Bu olay bu şekilde her hafta olacakmış sanırsam. İndirime giren oyunları download edip bir bakmak güzel olay tabisi. Çoğu oyuncu bu işi oyunun korsanını çekerek yapıyordu iyi oldu :) Bu arada artık korsanına bakayım beğenirsem satın alırım dönemi de yakında tarih olacak gibi çünkü çıkan oyunlar 30-40-50 GB boyutlarında ve "bir bakayım nasılmış" tadında çekilmiyor Türkiye'deki internet kotaları yüzünden. Tabi oyunu korsan olarak kurduktan sonra satın alıp Steam'e veya Origin'e kurulu dosyaları tanıtabiliyorsunuz ama özellikle Steam'de bu iş biraz uğraştırıyor.

Buyrunuz ilk haftasonu oyunlarımız. Oyunlara baktığımız zaman bu ilk haftasonunun deneme amaçlı olduğunu görüyoruz aslında çünkü artık baya eski diyebileceğimiz oyunlar listelenmiş. Bu oyunların sağlam indirim alacaklarını ve bu yüzden deneme süreci sonunda çok ucuz olduklarından alınma ihtimallerinin yüksek olacağını da söyleyebiliriz. Herşey kapitalizm adamım!

- Awesomenauts
- Blade Symphony
- Company of Heroes 2
- Don’t Starve
- Grid 2
- Injustice
- Killing Floor
- Payday 2
- Trine 2
- XCOM: Enemy Unknown

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz