Oyun

GTA V Yeni Nesilde FPS Olacak

22.09.2014

Rockstar Games oyunu baya baya geliştiriyor hacı bu gidişte PS3'de oyunu bitirmiş olanlar bile yeniden oynamak isteyecek.

Gelen son açıklamaya göre GTA V'in yeni nesil (PS4, Xbox One) ve PC sürümünde gelişen tek şey grafikler olmayacak. Eklenen yeni kamera açıları ile birlikte oyun FPS olarak da oynanabilecek. Ayrıca araç kullanırken de yeni araç içi kamerasıyla sürebileceğiz ki benim araba sürülen oyunlarda en sevdiğim kamera açısıdır. Araç içi kamerayla oynarken direksiyon ve ön paneldeki göstergelerin gerçek zamanlı olarak çalışacağı da cabası.

Aslında modlarla sağlanabiliyordu yeni kamera açıları fakat oyunun kendi özelliği olmadığı için hem hataları oluyordu hem de çok keyif vermiyordu. Şimdi oyunun kendi özelliği olarak gelince tadından yenmez hacıııı :)

Oyunla ilgili grafik geliştirmeleri de hatırlatalım yeri gelmişken. Artık oyunda görüş mesafemiz (uzaktaki objelerin görünmesi) daha da artacak, çözünürlük coşacak (4K bile oynayan olacaktır) ve kaplamalar daha detaylı olacak. Ayrıca PC sürümünde bulunacak Video Editor ile kendi videolarımızı yapabileceğiz.

Rockstar yeni kamera açılarıyla ilgili bir video paylaşmadı ne yazık ki ama GTA V için yapılan FPS modunu paylaşalım da nasıl bir şey olacağı hakkında en azından fikir olsun.

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz