Oyun

FreeStyle Futbol Geliyor

16.06.2014

Türk oyunu olduğu için destek vermek lazım hacı ne olursa olsun :) Bu tür oyunlarda oyunun genelini iyi hallediyoruz aslında ama oyunu oyun yapan detaylara pek özen gösterilmiyor bu da oyunu bir süre sonra sıkıcı hale getiriyor. Tee 98 yılında Fifa 98 oynarken insanlar oyuncu hakeme itiraz ettiğinde falan şaşırıyordu ilgiyle seyrediyorlardı. Bunun gibi detayların zengin olması önemli bir oyunda.

2010 yılında Türkiye pazarına Point Blank ile girmiş olan Nfinity Games, ikinci projesi Heroes of Newert'den sonra şimdi de FreeStyle Futbol ile karşımızda.

5

2 Temmuz 2014'de açık beta öncesi servise başlayacak ve ücretsiz olacak olan oyun tamamen Türkçe olarak yayınlanacak. Oyunun anlatıcı seslendirmesini ünlü futbol yorumcusu, genç ve dinamik futbol adamı Ersin Düzen yapıyor ve seslendirme çalışmalarında Ersin Düzen'e, ülkemizde "Kaptan Tsubasa" adıyla bilinen ünlü futbol çizgi filminin seslendirmesini yapan 10 kişilik profesyonel seslendirici kadrosu eşlik ediyor.

3

 

Oyun Street Futbol tarzında 3v3 ve 4v4 olmak üzere karşılıklı takımlarla oynanıyor. Çim saha ve kapalı saha seçenekleri olan oyunda oyuncular üç ayrı mevki için futbolcu yaratıp oynayabilecekler. Oyunda defans, orta saha ve hücum mevkilerinin yanında kısa pasçı, uzun pasçı orta saha yada teknik golcü, yırtıcı golcü gibi üçer bölüm bulunmakta. Böylece 3 ana mevki ve 3 ayrı özellikle beraber 9 farklı oyuncu tipi yaratılabilmekte.

FreeStyle Futbol kişiselleştirme konusunda da güzel işler başarmış. Erkek ve kadın karakterler yaratıp bu karakterlerin dış görünüşleri, kıyafetleri, kramponları gibi özelliklerini kendinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz. Ayrıca maç içi gol sevinçleri, çalım hareketleri ve futbolcuların geliştirilebilen özellikleri ile iyi yapılırsa zevkli olacak özelliklere sahip.

Karşımıza nasıl bir oyun çıkacak merak etmekteyim açıkçası. Umarım keyifli bir oyun olur da arkası gelir diyorum ama bunu her zaman söylemekten de sıkıldım açıkçası :)

4

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz