Oyun

GTA V Steam’e Eklendi

12.06.2014

Aslında çıkmasına daha var ama Steam'de görmek yine de insanı heyecanlandırıyor be ya :) Aslında 25 Şubat 2015'de çıkacak olan The Witcher 3 için pre-order açıldıysa her oyun için açılabilir diyorum Steam efendi :)

Ben 3 karakter yönetecek olmamıza pek sıcak bakmıyorum GTA V'de çünküm gerçekçiliği bozuyor oyunda ama denişik bir deneyim olmasından dolayı da ilginç olabilir tabi. GTA IV'ün PC'e portlanması ilk başlarda çok sıkıntılı olmuştu hemen hemen bütün PC'lerde kasıyordu oyun çılgınlar gibi ve baya bir zaman sürdü oyunun rahat oynanabilir hale gelmesi. Şimdi GTA IV'den gelen deneyimle daha iyi bir port yapacaklarını sanıyorum.

Yine bilindiği üzere PC demek modding demek. GTA IV'e yapılmış öyle grafik modları var ki GTA V PS3 versiyonu falan yanında çocuk oyunu kalıyor. GTA V için de oyun çıktıktan bir süre sonra çılgınlar gibi modlar gelmeye başlayacak ve PC oyunculuğunun tadı işte o zaman çıkacak hacıt :) Grafik modlarının yanında karakterlerin değiştiği modlar da cabası. GTA IV'ü Halo kıyafetiyle veya Terminator olarak oynamışlığım vardır mesela :)

http://store.steampowered.com/app/271590/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz