Oyun, Video

Battlecry Announcement Trailer

28.05.2014

Ooo bebeğim F2P işine Bethesda da katılmış ki Bethesda yaptı mı güzel yapar oyun işini (Bakınız Skyrim :) Oyunun çıkmasına daha çoook var şimdiden heyecan yapmamak lazım :)

Free-to-play oyun dünyasına Bethesda da adım atıyor. 2012 yılında kurulan Battlecry Studios tarafından geliştirilen F2P aksiyon oyunu BattleCry bizi aksiyon dolu bir savaş alanına davet ediyor.

Yayıncısı Bethesda olan Battlecry'ın 32 kişilik oyuncu desteği sunacağı belirteliyor. Oyunun tasarımcısı ise Half Life 2 ve Dishonored'ın da tasarımcısı olan Viktor Antonov'muş.

Oyunun dünyasında barut büyük bir felaket sonrasında yasaklanmış (ulaşılamaz halde) olduğundan yakın dövüş silahları ve steampunk etkili zıpkın fırlatan silahları kullanmamız gerekecekmiş.

Royal Marines ve Cossacks adlı iki grubun savaşını konu edinen oyunda kalkana dönüşen kılıçlar, elektrikli bıçaklar ve güçlendirilmiş oklar gibi silahları kullanabileceğimiz belirtiliyor. Anlaşılan oldukça ilgi çekici bir oyunla karşı karşıya kalacağız.

Oyunun betasının 2015 yılında yayınlanacağını da belirtelim. Yani bu oyunu deneme şansı yakalamak için daha önümüzde uzun bir zaman var.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz