Donanım, Oyun

PS4 1.70 Güncellemesi

05.05.2014

Sahip değilim ama olabilirim o yüzden yazalım da sonra alınca okuruz gelişmeleri :)

PlayStation 4 için yapılan son güncellemenin SHAREfactory özelliğini getirdiğini biliyorsunuz. Bu yeni zengin içerikli video düzenleme aracı sayesinde kaydettiğiniz oynanış videoları üzerinde oynama yapmak çok daha kolay hale geldi. Peki ya diğer yenilikler?

Gerçek isim talebi, PlayStation kullanıcıları arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla eklenmiş ilginç bir özellik idi. 1,70 ile birlikte PSN ID’nizin yanı sıra gerçek adınızı öğrenmek isteyenlere yanıt vermek kolaylaştı.

Sesli komutlar artık (ülkemizde henüz bulunmasa da) Netflix ve benzeri uygulamaları sesle açma olanağı sunuyor. XMB’e yeni eklenen “Capture Gallery” ise kaydettiğiniz oynanış videolarına ve ekran görüntülerine kısa yoldan ulaşmanızı sağlıyor.

Akıllı telefonunuzda bulunan bir görseli PlayStation ID’nize profil fotoğrafı olarak eklemek istemez misiniz? Mobil PlayStation uygulamasını indirin ve son sürümde olduğundan emin olun. Sonrasında cihaz hafızasındaki herhangi bir resmi profilinize ekleyebilirsiniz.

Dualshock 4 oyun kumandasının ışık barından rahatsız oluyorsanız, yayınlanan ışığın parlak, orta şeker ve kısık şeklinde ayarlamasını yapabilirsiniz. Son olarak 1.70 güncellemesi oyun yayınlama seçeneklerine de kalite ayarlaması ve diğer yayınları çeşitli etkenlere göre sıralama gibi özellikler getiriyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz