Oyun, Video

Battlefield 4 : China Rising

05.12.2013

Olm bu BF4'ün yapımcılarından biri oyunu oynamak için bi server'a bağlanmış, adama kick atmışlar ve kick mesajı olarak da "oyunu düzelt" yazıomuş :))

EA Games'e bağlı olan Dice stüdyosu tarafından geliştirilen Battlefield 4, 29 Ekim'de raflardaki yerini almış ve kısa süre içerisinde başarılı sayılabilecek satış rakamlarına ulaşmıştı.

EA geçtiğimiz gün söz verdiği gibi Battlefield 4'ün ilk genişleme paketi olan China Rising'i Premium üyelerin kullanımına sundu. China Rising'in oyun arenasına dahil olmasının akabinde, DLC için hazırlanan çıkış videosu da oyun severlerle paylaşıldı.

Bu arada, şunu da belirtelim. Battlefield 4 China Rising'te özellikle bazı haritalarda, kasma ve donma sorunlarının yaşandığı, oyuna girilemediği ya da oyun anında serverdan düşüldüğü şikayetleri bir hayli artmış durumda. Bakalım Dice, bu duruma ne zaman müdahale edecek. Bekleyip göreceğiz.

Şu Battlefield serisine de bir türlü girişemedim tam olarak. Halen en uzun oynadığım BF oyunu Battlefield 2 :) Onda da makineye karşı oynuyordum çılgınlar gibi çok zevkliydi :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz