İnternet, Oyun

Steam Family Sharing

11.09.2013

İşte bu güzel olmuş adamım.

Family Sharing özelliği Steam'e geliyor! Uzun zamandır oyuncular tarafından arzulanan değişiklik en sonunda Steam'e beta sürecine girdi. Şimdilik sadece betaya kaydolursanız (sizi şu gruba alalım) ve kabul alırsanız deneyebileceğiniz program oyun kütüphanenizi aile üyesi olarak kaydettirdiğiniz 10 başka cihazla paylaşma imkânı tanıyacak.

Bu programla siz oyunları oynamazken tüm kütüphaneniz paylaştığınız kullanıcılar tarafından denenebilecek, eğer onlar oyundayken siz bir oyuna girerseniz kullanıcıya oyunu satın alması ya da çıkması için belirli bir süre verilecek. Her Steam oyununu desteklemese de (üçüncü parti bir key veya abonelik isteyen oyunlar dahil değil) çoğu oyunu böylece aileniz ve arkadaşlarınız arasında deneyebileceksiniz. Son engel ise bölge kodlaması. Bu programla bölge kodlamalı oyunlar da paylaşılamayacak maalesef. Fakat şu şekliyle Family Sharing heyecan verici duruyor. Bakalım düzgün işleyecek mi?

Başta az oyunla başlar sonra coşar bu hizmet hacı. Bende paylaşacak çok oyun var ve Adre olsun, Krokiller olsun aile üyesi de çok :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz