Müzik, Video

PSY Yine Malı Götürdü

15.04.2013

Habere bak hele : 

Gangnam Style şarkısıyla geçtiğimiz yıl tüm dünyayı kasıp kavuran Güney Koreli şarkıcı PSY bu kez yeni şarkısı Gentleman’la kendi rekorlarını bile altüst etti. 

Gentleman’ın klibi Youtube’da ilk gününde 20 milyondan fazla tık alarak sitenin tek gün rekorunu kırdı. 

Gentleman’dan önce bu rekor 8 milyon tıkla Justin Bieber’ın Boyfriend şarkısındaydı. Böylece PSY, Bieber’ı 2,5’a katlamış oldu. 

Ancak bu rekor bir kez daha kırılacak gibi görünüyor. Zira Cumartesi günü TSİ 15.00’te yüklenen video, 40 saatte 51 milyonu devirirken şu an 53 milyon seyirci civarında. 

35 yaşındaki PSY resmi Twitter hesabından bu durumu “40 saatte 51 milyon izlenme!! Tanrım!!” tweet’iyle duyurdu. 

PSY Gentleman’ın klibinde de imzası haline gelen güneş gözlükleriyle Seul’un zengin mekanlarında ilginç danslar ediyor, kadınlara eşek şakaları yapıyor. 

YouTube başarısının yanı sıra Gentleman iTunes’da da birçok ülkede en çok satılan 10 şarkı arasına girdi. Fransa, Kanada, Yeni Zelanda, Danimarka ve İsveç bu ülkelerden bazıları. Şarkı Finlandiya’da ise liste başı oldu.

Bu şarkı hiç olmamış bu sefer sıçar diyordum ben ama millet izlemiş hacı :) Rekorlar ilk gün rekoru falan tamam millet meraktan kesin bakacaktı bu bekleniyordu ama iTunes rekoru bambaşka olmuş.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz