Oyun, Video

GRID 2 Bangır Bangır

18.02.2013

Adamlar yapmış hacı :)

BAFTA ödüllü Race Driver: GRID’in uzun zamandır beklenen devam oyunu GRID 2, Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION 3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için 31 Mayıs’ta piyasaya çıkacak.

Oynanış videosunda GRID 2’nin benzersiz yarış deneyiminden bir parça ve oyunun Paris, Barcelona, Şikago, Kaliforniya ve Red Bull Ring’in de aralarında bulunduğu birbirinden güzel mekanlarından seçmeler gösteriliyor.

GRID 2’nin Yol Yarışı mekanları Kaliforniya Sahillerinde kafa kafaya yarışan BMW E30 M3 Sport Evolution, Ford Mustang Mach 1 ve Chevrolet Camaro Z28 RS SS 1970 ile gösteriliyor. Pist Yarışları ise Avusturya’nın Red Bull Ring’inde geçiyor ve tarihi piste yarışan Ariel Atom 3, BAC Mono ve KTM X-Bow R gösteriliyor.

Sokak Yarışlarının mekanı ise Paris; McLaren MP4-12C, Mercedes Benz SL 65 AMG ve Corvette Z06 Centennial Edition, Arc de Triumph’ta kıran kırana bir kapışmaya katılıyorlar. Alfa Romeo Giuletta ve Ford Focus ST gibi canavarlar Barcelona’da gece yarışı yaparken, Nissan Skyline GT-R R34 Nismo Z Tune, Pagani Huayra, Koenigsegg Agera R ve fazlası Şikago’da kapışırken görülüyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz