Oyun

Crysis 3 Beta Multiplayer Bugün Başlıyor

29.01.2013

Ooo oyuncular için süper haber :)

Merakla beklenen Crytek yapımı Crysis 3 için 29 Ocak yani bugün itibari ile Beta Multiplayer versiyonu oyuncuların beğenisine sunulacak.

Açık Beta olarak sunulacak olan versiyon, oyunculara daha önceden birmultiplayer deneyimi yaşatmak ve geliştiriciler için oyunculardan, olumlu olumsuz geri bildirimler alabilmek için açılacak.

Crysis 3 Beta Multiplayer, oyunculara 10. seviyeye kadar ilerleyebilme ve geliştirilen yeni Nanosuit'i, silahlar ve çeşitli eklentiler ile kişiselleştirebilme hakkı verecek. Bunun yanında, Hunter ve Crash Site olarak 2 farklımultiplayer modu, İki farklı oyun modunda da, Museum ve Airport olarak iki farklı harita bulunuyor.

Sadece EA'in oyun sistemi Origin üzerinden elde edilebilecek olan Crysis 3 Beta Multiplayer, bugünden 12 Şubat tarihine kadar açık kalacak. Beta Multiplayer için buradan detaylı bilgiye, buradan da sıkça sorulan sorulara ulaşabilirsiniz.

Crysis 3, 22 Şubat itibari ile PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için aynı anda satışa sunulacak.

Ben bir dalamadım şu Crysis serisine lakin tavsiye ederim çok güzel oyun :) Origin sistemine de kıldım ama Fifa 12 oynaya oynaya alıştık sisteme artık eskisi kadar gıcık gelmiyor :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz