Donanım, İnternet, Mobil

Google Nexus 10’la Çocuğu Koyacak

24.10.2012

Ba ba ba habere ba :

Apple, iPad Mini ile 7 inç'lik tablet piyasasına iddialı bir giriş yapmaya hazır. Ancak raporlara göre Google, 29 Ekim'de Nexus 7'nin yeni bir sürümünü piyasaya sürerek dikkatleri üzerine çekme planında.
 
The Next Web'in haberine göre Google, 29 Ekim'de Nexus 7'nin 32GB'lık bir sürümünü piyasaya sürecek. Bunun yanında 3G destekli diğer bir Nexus 7'nin de satışa sunulacağı söyleniyor. Bu Nexus 7'nin Amazon'un 8.9 inç'lik Kindle Fire HD LTE 4G'sine rakip olması bekleniyor.
 
Ancak Pazartesi günü yapılacak etkinliğin asıl yıldızı, Google'ın Samsung ile beraber geliştirdiği 10 inç'lik tablet olacak. Android 4.2 ile sunulacak tabletin 2560x1600 gibi dev bir çözünürlüğe sahip olacağı söyleniyor. İnç başına 300 piksel sunan ekran, böylece iPad 3'ün 264ppi'lik ekranını piksel yoğunluğu açısından sollayacak.
 
Cihazın adının Nexus 10 olmasının dışında onun hakkında çok fazla teknik detaya sahip değiliz. Ancak Nexus 10'un dört çekirdekli bir işlemciyle ve 64GB gibi geniş bir depolama alanıyla geleceğini tahmin etmek güç değil.

Walla adamlar çalışıyor hacı helal olsun :) Şu Apple'a vursunlar tokadı :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz