Donanım, Kişisel, Oyun

Zotac GTX 480 Dönemi

11.10.2012

Olm olaya bak la. Bizim Krokiller ekran kartı almış GTX 650 serisi. Adre kardeşimle konuşuyoruz dedim bi bakayım gittigidiyor'a ne alemde kartlar. Adre de ben de GTX460 kullanıyoruz ve allahı var güzel kart. Gezinirken bir baktım 2. el bir GTX480 350 TL'e! Aha dedim keşke Krokiller bunu alsaymış mis gibin kart. Sonra onun için çok geç olduğundan ben aldım kartı :)))

Şu anda bu kart takılı olarak yazıyorum lakin maceralı oldu tabi takılması. Mnaki minimum 600 Watt power supply istiyor gittim Mecidiyeköy'den 650 Watt Cooler Master Power Supply aldım geldim. Önce 500 Watt'lık kasanın kendi power'ına taktım (kasa da cooler master) ama yok tık demedi. Bir adet 8pin bir adet 6pin power istiyor ki bu yeni power'da 8'lik kendinden var bir de 6pin dönüştürücü geliyor kartla beraber onu da kullanıyorsun.

Yeni power'ı takarken falan baya bir ter döktüm ama güzel oldu sonuç maşallah. Erkeşe tavsiye ediyorum :)) Adre kardeşim de olaydan istifade benim GTX 460'ı alacak ve SLI yapacak it :)) Tek 480'e göre %10 daha performans sunacak olan bu olay yüzünden bi kıl oldum kendisine ahahah :)))) Şaka şaka feda olsun gülüme :))

Hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz