Teknoloji, Video

Google Glass

14.09.2012

Olm adamlar tanıtım yapmayı ne iyi beceriyorlar yahu :

Herşeyin akıllısı var, gözlüğün neden olmasın? Google, uzun süreli araştırmalarından sonra Google I/O 2012 etkinliğinde Project Glass'ı artık bitirdi ve Google Glasses haline getirdi.

Google Glasses, The New York Fashion Week kapsamında düzenlenen Diane von Furstenberg etkinliğinde mankenlerin gözünde podyumdaki yerini aldı. Mankenlerin oldukça beğendiği gözlük, bayanlara da epey yakıştı. Hem şık hem de teknolojik olan ürünü hepimiz merak ediyoruz.

Google Glasses, Gözlükleri takıp akıllı telefonunuz ile senkronize ettiğinizde, direkt olarak baktığınız objeler hakkında bilgiler alabiliyorsunuz. Googles uygulaması gibi gözlük kamera gibi kullanılıyor.

İşte Google Glasses kamera gibi kullanılıyor ve Diane von Furstenberg'in kendi gözünden görüntüleri kaydediyor. İşte Google Glasses'ın gözden görünüşü.

"Böylesine devrimci bir yeniliği tüm dünyaya tanıtmaktan dolayı gurur duyuyorum. Google Glasses eminim ki insanların modaya olan bakışında da büyük farklılıklar yaratacak." sözlerini kullanan Diane von Furstenberg, üründen oldukça memnun kaldığını belirtiyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz