Oyun

Battlefield 3 Zamanı

01.11.2011

Eveeet biraz önce PS3 için Battlefield 3 Limited Edition'ınıma kavuştum :) Krokiller kardeşim kurtlu olduğu için dün gidip bizzat UPS Kargo'nun kendisinden aldı oyununu ama benim siparişimde herhangi bir bilgi verilmediği için ben gidip alamadım (zaten gidip almazdım işim olmaz :)) Krokiller'ı sabahtan beri online göremediğime göre bütün gece oyunu oynadı ve sızdı kaldı biryerlerde :)))

Bu akşam kısmetse oyuna girişi yapıyorum bakalım gördüğümüz videolar kadar varmıymış oyun. Millet şimdiden level olayını aşmıştır gibime geliyor ama ne yapalım canım yavaş yavaş takılacaz işte :) Oyunun ön siparişi (ben ve Krokiller da dahil buna) 3 Milyon adet satmış ki bu gerçekten önemli bir sayı Battlefield serisi için.

Ben aslında bu tür oyunları PC'de oynamaya alışık insanım. Gönül klavye ve mouse ile oynamak istiyor ama PC'de oyunu hack ile oynayanlardan bay geliyor kesinlikle. İşte duvarın içini gösteren, düşmanın yerini haritada belirten programlar falan insanı bezdiriyor ve oyunun demo versiyonu için anında çıkardılar böyle programları yani oyunun kendisi 1 hafta bile dayanmaz. Konsollarda böyle bir olay olmadığı için rahat rahat oynuyor insan.

Bekleyin bakalım squad haberlerimizi :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz