Spor

Lakers Rezaleti

09.05.2011

Ooolm bu senenin NBA şampiyonluğu için en büyük aday olan, son şampiyon Los Angeles Lakers, bildiğin süpürüldü Dallas Mavericks tarafından! Dallas ki playoff'ların sönük takımı, berduş takımıydı ama Lakers'ı 4-0'lık seriyle resmen ezdi adamlar.

Dün oynanan 4. maçta Dallas lokum gibi üçlük soktu tamam ama Lakers'da Kobe dışındaki bütün oyuncular gözlerini basket salonunda açmış da bişeyler yapmaya çalışıyor gibiydiler. Konsantrasyonun sıfır olduğu Lakers takımı yenilmek için gelmiş gibiydi yane. Asıl Lakers koçu Phil Jackson'a yazık oldu walla. Adamcağız son sezonunda 4. Three-Peat'ini (üstüste 3 şampiyonluk) yapıp öyle nokta koymak istiyordu ama kısmet olmadı.

Magic Johnson'un resmi olmayan açıklamalarına göre Lakers'da gelecek sene bir kan değişimi olabilir bakalım neler olacak.

Şu anda Chicago - Atlanta serisini seyrediyorum ve Chicago sezondaki eziciliğinden uzak gidiyor playoff'larda. Ben zamanında Jordan'dan dolayı Chicago taraftarıyımdır (Survivor aklınıza geldi di mi? :)) ve isterim bu sene şampiyon olmalarını lakin Miami de sağlam geliyor bu akşam Miami - Boston serisinin kaderi belli olur bence (şu anda 2-1 Miami önde)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz