Donanım, İnternet, Oyun

XBOX 360 Yaşadı

01.05.2011

Sony'nin başındaki felaketten herkesin haberi vardır sanırım. PSN'deki şu hack'lenme olayı ve kullanıcı bilgilerinin ve kredi kartı bilgilerinin de çalınmış olması durumu. Sony'nin bu olay yüzünden hisseleri %5 değer kaybetmiş durumda ki bu hayvan gibi bir para demek. Eğer bu işi yapanlar yakalanırsa way haline diyorum kendilerinin.

Efenim Sony'nin online oyun konusundaki en büyük rakibi olan Microsoft bu durumu fırsat bildi tabii ki ve hayvani bir adım attı. Kırılmış sistem kullandıkları için ban yemiş olan sistemlerin ban'larını kaldırmış! Bu aslında resmi olarak yapılmış bir açıklama değil ama kullanıcıların söylediklerine göre daha önce ban yemiş olan sistemleri artık XBOX Live'a girebiliyor.

Zaten online oynama konusunda tarihinin en kral dönemlerini geçiren XBOX 360 bir de bu ban kaldırma olayı ile şaha kalkmış durumda.

Bu arada da sızan haberlere göre PSN'i kıran hacker'lar bilgileri para karşılığında Sony'e satmayı önermişler ve Sony'nin önerdiği 100.000 $'lık teklifi reddetmişler.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz