Oyun, Yazılım

Fck Steam!

18.03.2011

Olm kaç gündür evde Homefront için kurulum yapmaya çalışıyorum. Pre-install için "server busy" yani "sunucu yoğun" olduğundan dolayı hizmet vermedi o kısmı anladık hadi lakin oyun dün gece 2'de çıktı ve bu sabah yüklemeye çalıştım hala server busy hatası veriyor e ama olmaz ki böyle aq! Oyunlar için para veriyoruz anasını satayım illa crack kullan diyorlar yani.

Durum aslında bundan çok daha saçma boyutlarda. Ben oyunu şirkette çekmeyi başardım server'ların sakin olduğu bir anda ve backup'ını aldım eve kurayım diye. Evde restore etmeye çalıştığımda bana "oyun daha çıkmadı" hatası verip işlemi yapmadı! Bu arada oyun Steam üzerinde tıklanınca çalışmıyor ama klasörüne gidip exe'i çalıştırdığımızda oynuyorsunuz multiplayer'ına kadar ki loby gayet de doluydu kaç gündür yani millet oynamaya başladı çoktan. Neyse ev için dedim tamam bekleyelim oyun çıkınca restore ederim. Ulen bu sabah restore ederken de "server busy" hatasını verdi! Olm ben getirmişim oyunu ayağına zaten ne bokuma server'dan almaya çalışıosun?

Sonuç olarak Steam bu konuda sıçtı bir de üstüne sıvadı. Sistemde o kadar update yapılıyor ve böylesine basit olaylar düzeltilmemiş şimdiye kadar ne saçmalık...

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz