Donanım, Oyun

XBOX 360 Devri

14.01.2011

Yok len yok XBOX falan almadım yalnızca Controller'ından (Joypad len işte) aldım bir tane :) PS3 controller'ıyla PC'de oyun oynuyordum zaten ve arkadaşın tavsiyesi ile bir de XBOX 260 Controller'ı deneyeyim dedim. Malum Windows ile çok daha uyumlu ve oyunlar bu controller düzenine göre yapılıyor (yani XBOX'dan port ediliyor) PC'de.

Hacı diyebilirsiniz ki mis gibi PS3 Controller varken ne diye aldın bu cihazı? Krokiller der mesela kesin :)) Şimdi şöyle oluyor... Artık oyunlar analog kontrol muhabbetine yönelik yapılıyor çoğunlukla. Playstation Controller'da sol analog yardımcı kontrol kıvamında (ki eskiden hep yardımcıydı da bu kontrol) ve sol analog yoğun oyunlarda çok da rahat olmuyor parmağın duruş açısı yönünden. XBOX 360 Controller'ında sol analog ile sol digital yer değiştirmiş durumda ve bu oyunlarda çok rahatlık sağlıyor. Özellikle oynadığım NBA 2K ve PES gibi oyunlarda süper rahat oluyor walla. Bir de tam başparmakla yönetilebilecek şekilde yapmış adamlar feci rahat olmuş.

Ben tavsiye ederim oyunlar için walla. Hem Windows 7 takar takmaz tanıyor cihazı her türlü. Driver derdi falan da yok yani. Alan geberiyor!

Bunları da Oku, Sorucam

2 Yorum

  • Reply adre 16.01.2011 at 18:08

    yaw bırah… PS controller daha rahat kalıbımı basarım, çok odun bi alet bu

  • Reply ebolax 16.01.2011 at 20:00

    Walla hacı herkesin kendi görüşü tabe ben çok rahat ettim nba’de falan ;)

  • Yorum Yaz