Donanım, İnternet, Mobil

IPhone 4 Türkiye’de

24.09.2010

IPhone'un yeni modeli olan IPhone 4, Electro World mağazalarında satışa sunuldu. Mağazalarda telefonun yanında zengin aksesuar seçenekleri falan da olacakmış. Ben haz etmiyorum ama almak isteyenler alsın kazıklansın :)) Adamlar size resmen tarz satıyorlar teknolojisi falan hikaye. Ben olsam bu cihaza 1.569 TL vereceğime gider 2 tane HTC alırım canavar gibi Android kurulu :) Samsung da alınabilir adamlar çok güzel modeller çıkarıyorlar.

Özelliklerine de bakalım (bu kısım aynen alıntı ve sanırım haberi yapana güzelinden bi IPhone hediye etme sözü vermişler) :

Çift kamera ile görüntülü konuşma imkanı sunan iPhone4, birden çok programı aynı anda çalıştıran iOS4 işletim sistemi, 5 Mega Piksellik led flaşlı kamera ile fotoğraf ve HD kalitesinde video çekme imkanı sunuyor. Muhteşem ekran görüntüsü kalitesi ile de dikkat çeken iPhone4, diğer iPhone modellerinden tasarımı ile de farklılaşıyor.

MicroSim desteğine sahip iPhone4, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, UMTS ve GSM bağlantı desteğine sahip. Aynı zamanda 326 PPi retina görüntüleyicisi bulunan iPhone4, 7 saate yakın 3G konuşma, 6 saat 3G ile internette gezme, 10 saat Wi-Fi ile internette gezme, 10 saat video izleme ve 40 saat müzik dinleme imkanı sunan gelişmiş, uzun ömürlü pile sahip.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz