Genel, Spor

Bu Gece NBA Finali Var

17.06.2010

Evet evet biliyoruz NBA'de final de dahil bütün playoff seri şeklinde oynanıyor ve 7 maç üzerinden ilk 4 galibiyeti elde eden takım seriyi kazanıyor.

Yalnız bu gece NBA finali var çünkü bu sene Los Angeles Lakers - Boston Celtics final serisinde durum 3-3 ve bütün herşey son maça kalmış durumda. Süper ötesi heyecanlı bir maç bizleri bekliyor bu gece sabaha karşı 4 sularında. NBA yönetimi de finalin bu denli çekişmeli olmasından ve son maça kalmış olmasından oldukça memnundur zannımca çünkü gelsin paralar diyorlar bu durumda :)

Son maçta Lakers ezmişti Celtics'i ama bu seride durum gerçekten kimsenin tarafına değil ben Lakers kazanacak diye düşünüyorum gece maçı ama dediğim gibi hiç belli olmaz Boston fark atarsa da şaşırmam yani :)

Bu playoff'larda gördük ki Kobe Bryant gerçekten manyak bir oyuncu. Ben böyle basketbol görmedim arkadaş insan bu kadar yetenekli olup da bu kadar kendini geliştirir mi? Adama kesinlikle feci derecede saygı duyuyorum ve Jordan'ın tahtına oturmaya aday tek isim olarak görüyorum (başlatma lan LeBron'una! :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz