Donanım

Yeni Sony Vaio P Serisi

12.05.2010

Walla Sony ne yapsa beğeniyorum arkadaş lakin bu P serisinin güncellenmiş haline ayrı bir aşık oldum. Netbook cihazlara olan özel ilgim zaten biliniyor bir de üstüne böyle güzel tasarım yapmış adamlar e daha ne olsun demeden duramıyorum :) Aşağıda resimleri olan cihazların özellikleri şöyle :

600 gram ağırlığa ve 8 inç ekrana sahip Vaio P serisine; dijital pusula, GPS, ivme ölçer ve dokunmatik panel eklendi.

Beyaz, siyah, turuncu,pembe ve yeşil renk seçeneklerine sahip Vaio'lara eklenen ivme ölçer sayesinde masaüstü artık sadece ekranı çevirmek sureti ile konumlandırılabilecek. Ayrıca Vaio'yu sallayarak resimler ya da PDF dosyaları arasında geçiş yapmak da mümkün olacak. Cihazın LCD panelinin sağ ve sol köşelerine iki adet fare düğmesi eklenerek, ayakta ya da yürüken kullanım kolaylaştırılmış. Ayrıca güncellenmiş Vaio'larda film izlemeyi daha rahat kılacak geniş ekran "Vaio Display Plus" kullanılmış. Modelde ortamdaki ışığı algılayarak, okumayı kolaylaştıracak ışık algılayıcıları da bulunuyor.

Haziran ayında kavuşacakmışız bu cihazlara da bakalım fiyatı ne olacak. P Serisi'nin şu anki fiyatı 800€ + KDV civarında.

Bunları da Oku, Sorucam

1 Yorum

  • Reply krokiller 12.05.2010 at 18:00

    Ayrıca Sony bu modele PlayStation 3 Remote Play özelliği ekledi, yani bu aleti PS3 oyunlarınızı uzaktan oynamak için kullanabileceksiniz. (örn: Tatil, Plaj, Hela, etc)

  • Yorum Yaz