Oyun

PES 2011 Açıklandı!

06.05.2010

Yani öyle çok heyecanlanacak bir haber değil aslında yalnızca adamlar PES 2011'deki yeni teknolojileri açıkladılar yoksa oyunun çıkış tarihi yine yılsonu :)

Fifa 10'un PES 2010'dan daha iyi bir oyun olarak ortaya çıkmasından sonra bu sene süper bir PES yapacaklarını sanıyorum. Ben PES 2010'u da sevdim aslında ama baya bir sevmeyen insan var ki Fifa 10'un demosunu da oynadım hakkaten çok tatlı oyun yapmış adamlar.

Bakalım neler olacağımış PES 2011'de :

Total Control :
Beyle 360 derece pas, şut atabileceğiniz yeni sistemle daha fazla özgürlük! İstenmeyen tüylere son!... deermişim :)

Shot Stamina Gauge: 
Shot Stamina bölümü oyuncunun form durumu, maçtaki yorgunluk durumuna falan göre farklı dolacak ve şutlar pozisyona göre farklı gidecekmiş. Bunu yavaştan yapmışlardı zaten ama geliştirmişler.

New Defender AI:
Hah olması gereken buydu aslında. Benim en büyük sıkıntım oyuna bir süre sonra alışmam ve kolay gelmeye başlaması. Aslında değişken bir defans sistemi yapsalar en süperi olur. Böyle önceki oyunlardakine dönse mesela arada afallasak? :)

Animation and Player Physics:
Her sene olan klasik olay animasyonları falan yeniden yapmışlar cart curt önemsiz :) Oyuncular kendi hareketlerini falan yapacaklarmış bu güzel ;)

Speed of Play:
Böyle counter attack'lar falan daha bir güzel olacakmış oyun hep yavaş seyretmeyecekmiş. 

Improved Goalkeepers:
Kalecilerin mallıklarını biraz daha azaltacaklarını umuyorum :) Bu konu hakkaten en zor konulardan biri yalnız adamlara hak veriyorum bir yandan da.

Feint Settings:
Oyuncuların hareketleri ayrıntılı seçilebilir olacakmış.

Master League Online:
Açıklamaya gerek yok sanırım :) 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz