Oyun

NBA 2K10 Devam

13.10.2009

Eveeet oyuna alıştım sayılır artık ve grafik konusunda atlayarak görünmesinin sebebi VSync özelliğini açmamış olmammış onu açmanızı öneriyorum buradan ey oyun sahipleri :)

Hacılar öncelikle oyunun yapısı oldukça değişmiş. İlk başlarda alışamamıştım gıcık olmuştum falan ama bu şekilde daha gerçekçi olmuş. Birtek hareketle biraz daha nba live tarzında zınk! diye çıkıyor bazen o kadar ama genel olarak dengeler güzel.

NBA 2K9'daki gibi iyi bir adamla içeriye drive edip smaç falan bulma şansınız bu oyunda çok az. Adam geçmek hakkaten zor geçmeye çalışırken birsürü itiş kakış yaşanıyor ki bu benim en sevdiğim olaylardan biridir temas olsun fiziğini kullansın adam falan :) O itiş kakış arasında adam topu saklıyor falan güzel hareketler çıkıyor. Ayrıca çok fazla özel hareket yapamıyorsunuz çünkü fazla artistliğe kaçarsanız top adamınızın ayağına falan çarpıyor elinizden kaçıyor. Bu özellik 2K9'un en büyük eksiklerindendi. Adamın top sürme kabiliyeti ne olursa olsun şakır şakır yapıyordu hareketleri ama bunda top sürme kabiliyeti fazla değilse crossover esnasında top hoppidik elinizden kaçıveriyor :)

Oyunda atılan sayılar artık gerçek maçlardaki kadar. 2K9'da 80 sayıyla falan bitirirdim 6 dakika çeyrek süreli maçı bunda 50-60 falan ancak ki bu da normal sürede en fazla 120 sayı yapacağım anlamına gelir. Bu yönüyle de gayet güzel olmuş.

Oyun adamakıllı zor. Tamamın 99'luk oyunculardan oluşan kendi takımınla Orlando'yu yenemedim. Tamam daha ilk maçımdı ama sonuçta bir 2k9 geçmişimiz falan var 2k9'da eziyordum aynı takımla karşımdakini :) Bu yüzden süper olmuş oyun çünkü beni zorlamadıktan sonra zevki kalmıyor bir süre sonra.

Diyeceğim şudur ki mutlaka alın oynayın NBA seviyorsanız. Oyun hem yeterince gerçekçi hem de arcade havasından da o kadar şey kaybetmemiş ;)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz