Genel, İşletim Sistemi

XP Visual Styles Devam

05.07.2009

Deli gibi tema olayına takmış bulunmaktayım :) Evde desktop bilgisayarımda 2 tane account var biri oyun biri iş için ve ikisine de ayrı temalar yükledim çok cici oldu maşallah :) İş için olan account'umun teması "Clearlook" oyun için olan is "Smooth Alternative". Clearlook teması ubuntu iconlarını falan içeriyor açık renkli göz yormayan bir tema. Bunun dışında YZToolbar ve YZDock programcıklarını kurdum böylece süper bir masaüstüne sahip oldum :) Şöyle ki (çift monitor olayı) :



Mouse Pointer,sesler ve iconları da değiştirdim geçenlerde gelen arkadaşım Artdj sistemi vista zannetti :) Iconları falan değiştirmek için şu programı kullanabilirsiniz : http://niwradsoft.blogspot.com/2009/04/vista-live-shell-pack-251.html bunu yapan şahıslar Seven Remix XP'i yapan şahıslar gayet güzel oluyor XP sistemi açılış ekranları falan.

Dur bakiim Laptop sistemini yedekliodum ne alemde...Hmm bitmiş güzel. Yedekleme programı olarak artık Norton Ghost kullanmıyorum. En son kullanışımda salak salak hatalar verdi bi saçma çalıştı ben de Acronis True Image Home programına geçtim. Hem daha hızlı çalışıyor hem de daha az yer kaplıyor yedekleri. Ayrıca daha önce aldığınız yedeğin üzerine ekleme yapma gibi özellikleri de var yeme yanında yat bir program :) Windows altında Linux yedeği albilmek için kullanıyordum zaten daha önce artık Windows yedeklerini de onunla alıyorum.

NBA TV'de Dream Team belgeseli var sanırım ona kaçıcam birazdan :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz