Kişisel

Taşınma Olayları Oldu

23.06.2009

Eveeet gayet yorucu bir haftasonunun ardından yeniden beraberiz :)... Haftasonu yorucuydu çünkü ev taşıdım. Bu sefer diğer haftaların aksine kafa değil vücut yoruldu yani :) Ailem sağolsun taşınma konusunda çok yardımcı oldular hakları ödenmez :)

Bilenler bilir Gülbağ / Mecidiyeköy'de oturuyordum beyle merdivenlerden falan inilen ücra sayılabilecek bir köşedeydi ama şimdi öyle mi? Maşallah diyelim şu anki Gülbağ Caddesi üzerinde son durağa gelmeden güzel bir mekanda. Karşısında alışveriş edilebilecek yerler de var oooh yeme yanında yat bir yer :) Yalnız elektrik, su, doğalgaz, Digiturk gibi işler illallah dedirtti. Anneme vekalet verdim o şekilde bile uğraş dur.

Eski evimden farklı olarak bu evde internet olacak müjdeler olsun :) Kablonet istedim bugün bakalım bu haftaiçi bağlayacaklar. Ben ADSL olayında telefon alma zorunluluğuna kıldım o yüzden almıyordum meğer bu evde oturduğum süre içerisinde kablonet eski eve de gelmiş haberim yok :)) Bu yeni evde kablonet'in olduğunu zaten biliyordum sorunsuz oldu. Playstation 3 ile PSN'e bağlanıp coşacam da coşacam deliler gibi :) Günlerim online oyun oynayarak geçebilir bundan sonra :)))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz