Kişisel, Oyun

Spider Man : Web Of Shadows Çılgın Olmmm

23.02.2009

Hacı haftasonu baya bi bu oyunu oynadığımın yanında dün 5 saat aralıksız oynadım halen bitmedi oyun :) Konusu falan çok hoşuma gitti herkeslere tavsiye ediyorum oynasınlar birnevi Örümcek Adam olsunlar daldan dala atlayan :) Oyunun PC versionunda Mouse ile etkileşim güzel yapılmış ben bunu Gamepad ile kesinlikle oynayamazdım.

Yalnız adamlar PC için zerre optimizasyon yapmamış sanırım XBOX 360'dan birebir port edip koymuşlar yalnız kontrolleri Mouse'a bağlayarak. Grafik ayarı yalnızca çözünürlüğü belirlemekten ibaret ve patlama sahnelerinde falan kasım kasım kasılıyor benim cici PC'm :) Grafikler öyle aman allahım olmamasına rağmen durum böyle ne yazık ki ama oyun güzel eğlenceli konu falan da sağlam olunca oynanıyor be hacım :)

Oyunda hem klasik kostümü hem de symbiot kostümü kullanabiliyorsunuz ve bunların hareketleri falan farklı. Ben symbiot kostümle takılıyorum şahsen ve ara sıra "yolunu seç" diyor ve bölümlerin sonlarında iyi tarafta mı kötü tarafta mı olacağınıza karar veriyorsunuz.

Bunları da Oku, Sorucam

1 Yorum

  • Reply adrecan 23.02.2009 at 20:34

    zaten şimdiye kadar adam gibi sadece Burnout Paradise’ı port edebildiler, geri kalan nanay ha birde gears of war zannedersem fena değil.

    PS3 rulez hacı, öpering :)

  • Yorum Yaz