Müzik, Oyun

Supremacy Lan!

09.02.2009

Efendim Machinea Supremacy grubunun Sidology serisi müziklerini bilenler bilir. Great Giana Sisters'a da süperinden bir cover yapan bu şahısların "Sidology 2 - Trinity" parçasının başında çalan bir kısım vardır ve ben her dinlediğimde "bunu nereden biliyorum ben yaa" der dururdum. Bu haftasonu bu deyişlerim tarihe karıştı çünkü buldum nereden olduğunu :) Amiga emulatöründe oyun oynarken "Supremacy" oyununu da oyniyim dedim hey gidi hey nidalarıyla beraber ve bir de ne duyayım! Sidology giriş müziği! :) Oyunun C64 versiyonunu az oynamadık tabi olacak o kadar kulak aşinalığı :)

Ayrıca ek bilgi de vereyim grubun adı Supremacy oyunundan geliyor diyebilir insanlar ama siz buna sakın inanmayın hiç bir biyografilerinde geçmiyor böyle bir bağlantı :)

http://www.machinaesupremacy.com/masusite/ugmusic.html

adresinden official albümleri dışında dilediğiniz şarkıyı indirebilirsiniz ki "I Turn To You" cover'ını kesinlikle tavsiye ederim :) Darkseed grubununki kadar koşuma gitmedi ama süper olmuş bu da :) Ayrıca sayfanın en alt kısmında dosyaların flac versiyonları da var kalite olsun ulan! diyenler için :)

Supremacy oyununun Commodore 64 versiyonunu oynamak isteyenler için :

http://dosdose.com/game/283/supremacy_aka_overlord/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz