Genel, Kişisel, Komik, Programlama

Yıh Yıh Yıh

08.10.2008

Abi Microsoft'dan bir mail geldi aynen aktarıyorum :)

"29 Eylül - 31 Ekim 2008 tarihleri arasında en az 10 adet Windows İşletim Sistemi alın, Shell benzin fişinizi hediye edelim"

Bu nedir ya armut mu evladım bu 10 tane alıyoruz :) 100 YTL üzeri alışveriş yapın der gibi demiş adamlar walla rezalet :) Bu kampanya Amerika'da tuttu da buraya getirdiler sanırım :) Eeee Amerika'nın neden kriz yaşadığı belli oluyor :)

Bu arada http://www.xperior.co.za/en/Development/ApplicationDevelopment/tabid/64/Default.aspx adresinden edinebileceğiniz File Manager olayını BlogEngine'e ekledim cillop gibi bir File Manager'im oldu :) Program (web tabanlı) normalde MDB yani Access veritabanı kullanıyor fakat ben kastım bunu blog'a giriş kullanıcı bilgilerimi kontrol edecek şekilde değiştirdim güvenlik sorunum kalmadı :) Ayrıca daha önce blog giriş şifresini salak gibi apaçık tutan BlogEngine'in kodlarını elleyip şifreyi MD5 encode ile tutmasını sağlamıştım. Sanırım harikayım :)... bunu neden adamlar yapmamış onu anlayamadım yalnız.

IPhone için program geliştirme işine girdim. Yaptığım nice araştırmalar sonucunda bu işin en temiz Mac OSX işletim sistemi üzerinde IPhone SDK ile yapılabileceği sonucuna vardım ve şirketim sağolsun bir MacBook sağladı ona SDK kuruyorum şu anda :) Gelişmeleri buradan sizlere bildireceğimdir elbette :) Hemen belirteyim dil olarak Objective C denen sikko dili kullanıyoruz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz