Genel, İnternet, Kişisel, Mobil

Tatil Bitti Loooo! :)

06.10.2008

Eveet sonunda tatili bitirdik geçtik işimizin başına :)

Anlaşılan programlama alemi komple tatil yapmış hiçbir programın yeni versiyonu çıkmamış :)

Nokia E61i telefonuma Opera kurmuşum ki aklınız durur :) Opera Mini'nin yanına bir de Opera Mobile kurdum lakin Opera Mobile paralı olmasına rağmen Opera Mini (beleş) daha güzel gösteriyor sayfaları hiçbirşey anlamadım ben bu işten. Opera Mobile aslen Windows Mobile platformu için yapılmış ve sanırım b.k gibi port etmişler Symbian'a. Windows Mobile için de görmek lazım karar vermek için. Sayfada ne varsa alt alta koyuyor gerizehalı :))) Opera Mini baya güzel çalışıo yalnız AJAX dışında çok iyi iş çıkarıyor.

Amerika'da kriz oldu birsürü yardım falan karıştı ortalık. Bakalım bizim işlere de vuracak mı kriz efendi.

Yalnız mobile web browser'larda neden halen Flash oynatılamıyor aklım almıyor. Adamlar Flash'ı opensource yaptı verdi alın yapın diye halen tık yok. Flash'sız da çekilmiyor be kardeşim. PSP mi kasalım illa :)

Bayram'da Antalya'daydım efenim güzel aile saadeti ile geldi geçti. Krokiller, Phyle ve Adre kardeşlerim sağolsunlar doğum günüm sebebiyle bana bir "My Book" hediye ettiler. 500 Gigabyte kapasitenin hepsini Anime, Movie ve Dizi ile doldurdu Krokiller kardeşim e ben daha ne istiyim bu hayattan :) Öpüyorum kendilerini :)

Google Chrome kullanıcıları deli gibi azalmış. Yeni heves herkes kurdu bir anda ama anlaşıldı ki Firefox 1 numero :)))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz