Genel, Kişisel, Komik

Fatih Terim Abimiz :)

19.09.2008

Dün akşam her hafta edindiğim (ya araklama ya da parasını vererek alma yöntemi ile) Penguen ve Uykusuz dergilerinden okuyorum efenim durmadan Fatih Terim'e bir göndermeler bıyık sakal falan nooliy yaw dedim araştırdım. Meğer Fatih Terim, Osman Tamburacı isimli spor yorumcusuna (ki bilirim Osman Tamburacıyı kibar adamdır) bir telefon konuşmasında 8 kişinin duyacağı şekilde "ulan ben senin bıyığını s..erim" demiş :))) Böyle birinin Türkiye Milli Futbol Takımı'nın başında durması ne kadar güzel bir şey değil mi çocuklar? :)

Dergilerden bahsettik devam edelim... Son dönemde Uykusuz dergisinde bundan yıllar önce olan komik olayların yazıldığı bir köşe var. İşte ünlülerin gaflarından falan bahsedip bu gaf yapılalı 10 yıl olmuş gibisinden yazılar yeralıyor ki baya güzel şeyler var :) Geçen hafta Street Fighter oyunu çıkalı 21 yıl olmuş diyordu heey gidi hey dedim :) 1987 yapımı "Street Fighter 1" den bahsediliyor tabi yoksa Street Fighter'i asıl yücelten "Street Fighter 2" 1991 yılında çıkmıştı ve o neydi öyle bee :)... neyse konumuz bu değil devam edelim.

Penguen dergisinde de yine genel olarak bir düzyazı köşesi olan "Penguen Çocuk" bölümünü takip ediyorum son dönemde. Hele burada "Haluk Dede ile zorunlu din eğitimi" kısmı var ki beni benden alıyor yani :) Zamanında yayınlanan "Türkiye Çocuk" gibi dergilerle dalga geçilen bir bölüm ve haluk dede ile dün okuduğum şu muhabbet yeterli ipucunu verecektir:

- Haluk Dede ramazan neden yalnız 1 ay? Bence ramazan bütün sene olmalı.
- Somali mi lan burası?!!! :)))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz