Genel, İşletim Sistemi, Kişisel, Sinema

Noldu Sana Kuzum?

30.07.2008

Hacı dün akşam televizyonda "Polis Akademisi 3" ve "Mumya" filmlerini dönüşümlü olarak seyrediyorum (bu da moda oldu bu ara bildiğim filmleri çevire çevire seyrediyorum) ve "hey gidi günler" diyordum ki iki filme de reklam girdiği anda (bu da ilginçtir bir kanalda reklam varsa diğerinde de oluo anlaşmalı mı olm bu işler) "Kanal T" diye bir kanala geçtim (T cetvelinden mühendislere özgü bir kanal havasında) ve o da ne! "Evil Dead" oynuyor :) Hastasıyım efenim ben Evil Dead'in. O kadar güzel makyaj bu kadar komik bir film için nasıl harcanmış bilemiyorum ama ölmek bilmeyen yaratıklar saçma sapan dövüş sahneleri ve her an aksiyonuyla Evil Dead seyretmeye doyulamayacak filmlerden :) Özellikle grup olarak seyretmesi oldukça zevkli oluyor :) Bu arada adamlar Evil Dead'in müzikalini yapmışlar komedi öğeleri ağırlıklı bir şekilde. http://www.evildeadthemusical.com/ adresinden inceleyebilenzo :)

Bu cep telefonlarına yakında numara taşıma olayı gelecek nasıl olacak acaba çok helecanlıyım :) Ben vodafone'a geçeyim diyorum da aradığın zaman bak bu adam turkcell'lidir vodafone'ludur diye belirtecek mi acaba? Ne olacak olm bu işler bilen biri yazsın şunun altına :))

Star Trek MMORPG olarak geliyormuş. Bu yaştan sonra Klingon'lu olacaz hadi bakalım hayırlısı :)

Microsoft "Mojave" kod adında bir reklam testi yapmış ki fıkra gibi. Windows Vista'dan nefret eden 120 kişiyi almışlar "neden sevmiosun kardeşim ne yaptı Vista sana?" demişler. Adamlar da anlatmış dertlerini falan (bu arada ben de Vista'dan nefret ediyorum)... neyse sonra demişler ki "Microsoft Mojave kod adıyla bir işletim sistemi geliştiriyor ve bu işletim sistemini ilk siz deneyebileceksiniz".  Adamlar 10 dakika kullanmış işletim sistemini ve "waay", "super", "olmaz böyle şey" nidaları yükselmiş ortamdan. Son açıklamışlar ki %90 beğenilen işletim sistemi yeni bir işletim sistemi değil yalnızca Vista'nın makyajlı haliymiş :) Rezil olmuş deneye katılan adamlar ben olacaktım ki itin g.tüne sokardım hertürlü Vista'yı :))))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz