Genel, İnternet

Bakalım Neler Olenzo?

28.07.2008

Google Digg'i alacaktı kesindi falan diolardı adamlar almaktan vazgeçmiş napacaz lan Digg'i ebolax.org'u satın alalım demişler haftasonu 100 YTL teklif geldi satmadım :))))

Yahoo "Zimbra Desktop" isimli masaüstü programının betasını yayınlamış. İşte maillerime bakayım dosyalarımı yöneteyim işlerim daha güzel olsun tarzı Google Apps benzeri bir uygulama hayırlısı olsun diyelim ne diyelim :)

MSI'ın Asus EEE'lere cevabı olan MSI Wind Türkiye'de satışa sunulmuş. Şeytan diyor al bir tane :) Yok len yok vazgeçtim ben o işten... alsam mı? :))) MediaMarkt mağazalarında 799 YTL'e satılıyormuş bu Wind denen zımbırtı.  1.66 GHz işlemcili, 1 GB bellek ve 80 GB sabit disk sürücülü, Windows XP Home işletim sistemine sahipmiş. Güzel be :)

Hackerlar çok ciddi bir DNS açığı bulmuşlar. İddia edilenler doğruysa kullanıcı adı ve şifre ile girilebilen siteler bu açıktan faydalanılarak hacker'ın istediği bir yere yönlendirilebiliyor. Mesela giriyorsun garanti.com.tr'e herşey okey işlemlerini yapıosun yukarıda da Garanti'nin domaini görünüyor ama işlem yaptığın yer garanti.com.tr değil. Çok skat çoook :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz