Genel, Komik

Gündem bende hacı :)

25.07.2008

Gündemden haberler verelim de kanımız donsun :)

Bak www.guncel.net'in ana başlığına bak... "Büyükanıt'dan Ergenekon Yorumu : Hukuki Açıdan Konuşamıyorum!"... Ulen bu yorum diye verilir mi? Nasıl bir haber niteliği var ki bunun mal gibi konmuş "konuşamıyorum" diye :)))

Radikal'den bir haber : http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=Detay&ArticleID=890224&Date=25.07.2008&CategoryID=79 yok walla olmaz böyle bir şey :) Projeye inanıyorum diye estetik ameliyat oluyorum demiş hatun ya. Neymiş Tansu Çiller'e benzeyecekmiş. Kendin ol ciğerimi ye :)

Google Wikipedia'ya karşı yeni bir servis çıkarmış : "Kunil".... yok lan "Knol" :))) Kunil daha güzel bir isim bence :) http://knol.google.com/ adresinden bakınız ne b.k yemiş. Tabi işi yapan Google olunca (aslında Türk şirketi olmaması yeterli) belli dayanaklar üzerine iş yapıyor. Koskoca Wikipedia'nın hükümdarlığını nasıl alırsın? Yazarlara para vererek :) Kunil de bu şekilde yola çıkıyor ve bazı artı özellikleri daha varmış kendi Knol sayfalarını yaratma falan filan neler olacak zaman gösterecek.Yalnız biraz baktım da içeriklerin üzerine kim yazmış profili nedir falan koymuş adamlar. Mesela bir "HIV" yazısı yazmış adam sanırsın ki HIV virüsünü o bulmuş sayfa aynen öyle :)))

Eheheha bu da güzelmiş : Futbolcular parfüm çaldı... İsrail'in Bnei Sakhnin takımının oyuncuları, İspanya'ya giderken havaalanından 4 bin dolarlık parfüm çaldı. :))))) Ulen bu ne açlık :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz