Genel, İnternet

Nooliy yaaau?

18.07.2008


SEGA konsollar için "Sonic Unleashed" diye bir oyun çıkaracakmış

Laf aramızda hiç sevmem Sonic oyunlarını ama karakteri severim :) Karakterli çocuk şu Sonic :) Çıksın bakalım ama PS3'de falan buna para verenin alnını karışlarım :))) Bu arada "Sonic Unleashed isimli oyun, aksiyon ağırlıklı giden Sonic oyunlarının
aksine, biraz daha rol yapmaya kayacak. Oyun, vaktin gece veya gündüz
olmasına göre farklı şekillerde oynanacak. Gündüz her zamanki gibi
çılgınca koşup sağa sola zıplayacak olan süpersonik kirpi Sonic, gece
ise Dr. Robotnik'in (nam-ı diğer Dr. Eggman'in) meşhuuur Kaos
Zümrütleri'yle bir işler çevirmesi sonucu kurt-kirpiye (evet, ciddiyiz)
dönüşerek düşmanlarını kas gücüyle alt edecek." miş :)


Meebo Coşuyor

Şu yanda gördüğünüz chat ekranının sahibi olan Meebo siteden siteye mesajlaşma işine giriyormuş. Mesela Facebook hesabınız var oradaki arkadaş listeniz kontak listeniz haline gelecek istediğinizle chat yapabileceksiniz Meebo altyapısını kullanarak. Facebook'da halihazırda chat var lakin olmayanlar ne yapsın kardeşim! ihtiyaç var bööle bir şeye :) 80610, yonja gibi siteler de anlaşırsa çıldırıın çıldırıın çıldırııın chaaat iiiiçin çıldııırııın! Ayrıca bloglar ve siteler arası mesajlaşma da mümkün olacakmış. Facebook'da mesela myspace kullanıcısı ekleyebileceksin hop ne olacak chat chat chat!!! :))))


Flash bellek ömrü artmış

Bilimadamları, flash belleklerin ömrünü, 10 bin yazımdan 100 milyon
yazıma, yani yaklaşık 10 yıldan yüzlerce yıla ömrünü uzatan yeni bir
teknoloji geliştirdi. Hadi bakalım hayatınızı bir tek flash bellekle geçirin ihtiyatlı tutumlu bir adam olun akıllı olun :)))

Opera Mobile 9.5 beta yayında
Opera'nın Windows Mobile üzerinde çalışan tarayıcısı Opera Mobile 9.5'in betası, bugünden itibaren indirilebilir duruma geçti. Opera'yı da hiç sevmem seveni de sevmem tiksinirim :) Bu konudaki yorumum bu kadar :)))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz