Genel, İnternet, Kişisel, Oyun

Genel durum

15.04.2008

Haftasonu Antalya'ya gidiyorum oradan birşeyler isteyen veya bir şeyler gönderecek olanlar varsa benimle irtibata geçsinler lütfen :) Sonunda Krokiller kardeşimin hediyesini verebilecem :)

Krokiller şimdi taze taze gönderdi Tekken 5'deki adamım King'in comboları :) http://www.youtube.com/watch?v=WYrOth7L4kM youtube'dan link vermek de artık riskli bir durum malum her an yasaklanabilir :) yerde yuvarlanan bir atma combo'su var bu arada süpermiş yapmak lazım :D Bu arada Tekken'de Dojo kısmında son dan'lara geldim adamlar manyak oynuyor. Ne yapsam korunuyorlar en ufak boşukta dayak manyağı yapıyorlar bi sinir geldi oynarken :)

Hazır kod arayan sevgili okuyucular için bir adres veriyorum : http://www.hotscripts.com/ buradan baba bir site görmedim şimdiye kadar hazır uygulamalar açısından.

C# 3.0'daki yenilikleri merak edenler için : http://www.csharpnedir.com/makalegoster.asp?MId=600 güzel bir yazı.

Hack ile ilgilenen arkadaşlar varsa Backtrack Linux'u öneriyorum kendilerine :) http://www.remote-exploit.org/backtrack_download.html her türlü hacking işlemi için araçlar mevcut efenim :) Özellikle Wireless hacking için kullanması baya zevkli :) Bu arada Lamer olmayın neyin nasıl yapıldığına dair detayları öğrenin diyorum :) Wireless Hack için bir numaralı program Aircrack'dir bunu da belirteyim. Yalnız aircrack'in modeminizi tanıma konusunda sıkıntıları var saç baş yoldurabilir (benim saç derdim olmadığından yolmadım :))

Opeth ve Testament 20 - 21 Haziran'da Uni Rock Festivali'nde çalacaklar çok mesudum :) Geçen yazı doğrudürüst birileri gelmeden geçirdik bari bu sene yüzümüz gülsün diyorum :) Biletler biletix'den satın alınabiliyor reklamı da yapalım :) Ayrıca 27 Temmuz'da Ali Sami Yen'de Metallica konseri biletleri de satışa çıktı coştukça coşalım diyorum :) Eve de yakın güzel olmuş bu Ali Sami Yen konser mekanı :)

Marvel: Ultimate Alliance'ın 2008 sonlarında çıkacakmış hadi bakalım hayırlısı. PSP'de nadir bitirdiğim oyunlardandır şahsen Marvel:Ultimate Alliance ve oldukça zevkli bir oyundur. Bir de The Sims 3 çıkacak bakalım yakında millet hastası :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz