Genel, Kişisel

Kıssadan hisse…

21.03.2008

İşyerinde kendime kulaklık aldım artık doyasıya melodic metal :)

Youtube'un kapatılmasını kınıyorum. Nasıl bir zekanın ürünüyse proxy kullanmayı bilen kullanıcılar çatır çatır dolanıyor bilmeyenler yasaklı. Abi benim bildiğim bunun adı ayrımcılıktır ama neyyyse...

Tamamen bilgileri hafızada tutan bir online oyun yapıyorum yakında görürsünüz :)

Oracle R12 çıkarmış ben daha R11'in kitabını bitiremedim Allah sonumuzu hayır etsin :)

BSA'dan mail geldi bir kaç haftadır BSA kamyonları mı otobüsleri mi ne gezio diye. Yoksa anladılar mı?... şaka len şaka neyi anlayacaklar :)... yoksa....???? :))

Ubuntu ile bu sefer güzel gidiyoruz (maşallah diyelim vuralım tahtaya :)) İnternet olsun USB olsun sorunsuz çalışıyor bakalım şimdilik. Yalnız düzgün bir Backup sistemi bulamadım linux için. Şimdilik klasik tar sıkıştırma formatıyla bütün dosyaları sıkıştırıp koyuyorum bir köşeye. Şu anda aklıma geldi Acronis True Image programını çekmiştim bu işi yapabildiğini söylüyordu dur bakiim nasılmış... Güzelmiş laaaan :) - Acronis True Image için de CFB arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim :)

Intel yeni 45nm uretim teknolojisine geçti eski 65nm teknolojisine sahip işlemcilerinin fiyatlarını nisan ayında düşürüyor haberiniz olsun :)

Dün uzun zamandan sonra basketbol oynadım pek mutlu oldum. Vücut hamlamış iyice açıldı güzelleşti :) Pasımızı attık artık gelecek haftaki maçlar daha güzel geçer.

Windows Vista'ya SP1 geldi dertler katlandı :) Ulen vista'ya nedense ısınamadım ben ne yapacan o kadar uçan kaçan pencereyi. Windows'unu halen 2000 stili kullanan biri olarak Vista'ya düşman olmam çok doğal bir durum zaten :) Okuduğum kadarıyla SP1 ile bazı programlar çalışmamaya falan başlamış... hacı olacak iş mi yaaaw :) Bu arada şirkette bir çok kişi MacOS kullanıyor ve benim de kullandığım kadarıyla gayet cici bir sistem. Altyapısında UNIX gibi güçlü bir sistem varken ön yüzünde de bu kadar rahat bir kullanım varken o işletim sistemi güzel olmayacak da ben mi güzel olacam :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz