Oyun

Humble Bundle’dan Tom Clancy’s Oyunları Fırsatı!

02.09.2015

Ubisoft'un bomba serilerinden biri olan Tom Clancy's oyunları, Humble Bundle'ın yeni konuğu oldu.

Hemen başta belirteyim de siz de benim gibi atlamayın; oyunların key'leri Steam değil UPlay Key'leri yani Steam platformuna yükleyemiyorsunuz.

Kampanya dahilinde istediğiniz ücreti ödeyerek; Clancy's Rainbow Six, Tom Clancy's Rainbow Six 3 Gold (Raven Shield / Athena Sword), Tom Clancy's Rainbow Six Vegas, Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory, Tom Clancy's Ghost Recon'ı alabilir ve Tom Clancy's Rainbow Six Siege'in multiplayer betasına giriş hakkı kazanabilirsiniz.

Şu an 8.10 dolar olan (iyi artmış ha) ortalama fiyat ve daha fazla verdiğinizde ise Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction, Tom Clancy's Splinter Cell ve daha sonra eklenecek oyunlara sahip oluyorsunuz. 10 dolardan fazla olan ödemelerde ise yukarıdaki oyunlara ek olarak Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist ve Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier alabiliyorsunuz.

En yüksek ücret olan 75$'dan sonra ise Rainbow Six: Siege'in ön siparişi, oyuna özel tişört ve Humble Store'daki Ubisoft oyunlarında (ön siparişler hariç) üç defa kullanabileceğiniz %66 bir indirim kuponu bulunuyor.

https://www.humblebundle.com/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz