Oyun

Star Wars Battlefront II’den Tanıtım Videosu ve Detaylar Geldi

17.04.2017

Electronic Arts (EA), Star Wars Celebration etkinliğinde boş durmadı ve Star Wars Battlefront II duyurusu yaparak, oyunun ilk uzun fragmanını yayınladı ve oyun hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Grafikleri ile yeniden aklımızı başımızdan alacak gibi görünen oyunda, ilk oyunun en büyük eksiği olan hikaye modu da bulunacak. "30 yıllık bir süreci kapsayan ve STAR WARS: RETURN OF THE JEDI ile STAR WARS: THE FORCE AWAKENS arasındaki bağlantıyı kuran, duygu yüklü yeni bir STAR WARS macerasında hem karada hem uzayda çok etkili, elit bir özel kuvvet askerinin gözünden oynayın." cümlesi ile iddialı gelen hikaye modu, bizlere epik bir oyun sunabilir.

İlk oyundaki gibi co-op moduna da sahip olacak olan Battlefront II, yalnız konsollarda olmak üzere split-screen co-op olarak oynanabilecek.

DICE tarafından Frostbite oyun motoru ile geliştirilen Star Wars Battlefront II, 17 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Ayrıca oyun, 9 Kasım 2017 tarihinde EA Access (Xbox One) ve Origin Access (PC) sahipleri tarafından denenebilecek.

Star Wars: Battlefront II Standart Edition Origin -- 59.99 Euro
Star Wars: Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition Origin -- 79.99 Euro

Star Wars: Battlefront II Standart Edition PS Store -- 269,00 TL
Star Wars: Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition PS Store -- 309,00 TL

Star Wars: Battlefront II Standart Edition Xbox Market -- 269,25 TL (EA Access ile 242,33 TL)
Star Wars: Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition Xbox Market -- 328,75 (EA Access ile 295,88 TL)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz