Çizgi Roman, Sinema

Avengers: Infinity War’dan İlk Video Geldi

12.02.2017

Şimdiye kadar ayrı ayrı filmlerini gördüğümüz bütün Marvel karakterlerini bir araya getirecek olan Avengers: Inifinity War için, filmin çekim sürecini anlatan bir fragman videosu yayınlandı.

Şu anda Vision karakterinin alnında bulunan Infinity Stone'a (Sonsuzluk Taşı) odaklı hikayenin sonlarına yaklaşıyoruz ve 2 bölüm halinde yayınlanacak olan Infinity War ile beraber Marvel sinema evreninde önemli değişikliklerin olması bekleniyor.

Infinity Stone'un şimdiye kadarki Marvel filmlerindeki görüntüleri ile başlayan videoda, yeni filmin oyuncuları ve yazarları film hakkında konuşuyorlar. Artık dünyamızın da ötesinde gerçekleşecek büyük savaşta, Marvel evreninin en sağlam kötülerinden biri olan Thanos'a karşı yapılan mücadeleyi izleyeceğiz.

Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Bradley Cooper (Rocket Raccoon sesi), Benedict Cumberbatch, Samuel L. Jackson, Vin Diesel (Groot sesi), Chris Pratt, Tom Holland ve Chris Evans gibi sürüsüne bereket yıldızı izleyeceğimiz Avengers: Infinity War, 27 Nisan 2018 tarihinde vizyona girecek.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz