Oyun

No Man’s Sky’ı Geri İade Etme Dönemi Başlıyor!

29.08.2016

Oha oha oha! Adamlar ne gazla, ne hayallerle yaptı oyunu ama geldiğimiz şu durum gerçekten içler acısı.

Hello Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan uzay simulasyon oyunu No Man's Sky, alabileceği en büyük darbeyi aldı ve yayımlandığı PlayStation 4 ve PC platformlarında tüm kullanıcılar için şartsız geri iade işleminin yapılabileceği açıklandı.

PlayStation 4 platformunda (aslında tüm PlayStation platformlarında) aldığınız bir oyunu iade etme işlemi Dark Souls III'ten çok daha zor olarak tanımlanır. Steam platformunda da yakın bir zaman önce gelen özellikle beraber; oyunu iki saatten az oynamış iseniz iade edebiliyorsunuz.

No Man's Sky'ın özellikle oyundan feci soğutan bug'ları ile beraber son dönemde ortaya çıkan "eğer oyuna başladığınız gezegene geri dönerseniz, keşfettiğiniz bütün yaratıkların ve gezegenlerin sıfırlanması" hatası, oyuncular için bardağı taşıran son damla oldu. Oyuncuların yoğun talebi üzerine Sony ve Valve firmaları, No Man's Sky'ın herhangi bir şart olmadan iade edilebilmesine karar verdi.

Şu anda oyunu seven oyuncular bile oyunu çoktan bitirdikleri için paralarını geri alıp yeni oyunlara akmak için kullanacaklardır. Hello Games'in vay haline diyoruz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz