Oyun

PlayStation 3 Oyunları Resmi Olarak PC’ye Geliyor!

25.08.2016

Sony, bomba bir karar ile PlayStation 3 oyunlarını Windows PC'lerimizde oynayabilmemizi sağlayacak bir duyuru yaptı! Önümüzdeki sonbahar döneminden itibaren oyuncular, aralarında God of War 3, Uncharted 3 ve Shadow of the Colossus PlayStation 3 platformuna özel oyunları Windows PC'lerinde oynayabilecek.

Yalnız bu konuda şöyle bir trick var; PlayStation 3 oyunlarını, Sony'nin oyun akış servisi PlayStation Now aracılığı ile oynayabileceğiz. Yani oyunun kendisine sahip olmayacağız.

playstation-now-windows-colossus

Netflix platformunda dizi izler gibi oynadığımız oyunun görüntüsü internet üzerinden akış hizmeti sayesinde gelecek. Bu durumun en büyük avantajı PC'lerimiz hangi özelliklere sahip olursa olsun, internetimiz iyiyse oyunları gayet akıcı bir şekilde oynayabileceğiz. Sony bu konuda en azından 5 Mbps'lik bir internet bağlantısını şart koşuyor.

PlayStation Now servisi son birkaç yıldır PlayStation 4, PS Vita ve bazı Blu-ray oynatıcılar ile akıllı TV'lerde kullanıcılara sunuluyor ve PlayStation Now servisi sayesinde 400'ü aşkın PlayStation 3 oyununu internet üzerinden oynayabiliyoruz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz