Spor

ve Kevin Durant, Golden State Warriors İle Anlaştı!

04.07.2016

Abboooov! günün en bomba haberi (aman bomba olan yalnızca haber olsun) NBA'den geldi ve Oklahoma City Thunder takımının yıldızı Kevin Durant, Golden State Warriors takımı ile anlaştığını açıkladı!

NBA'de bu yazın en baba serbest oyuncusu olan Kevin Durant, kararını verdi ve Golden State Warriors'la maksimum kontrat imzaladı. Oklahoma City Thunder, Golden State Warriors, Miami Heat, Los Angeles Clippers, San Antonio Spurs ve Boston Celtics takımlarının teklifleri arasından tercihini yapan Durant, muhtemelen artık şampiyonluk istediği için Stephen Curry, Klay Thompson ve Draymond Green'in yanında olmaya karar verdi.

1 kez normal sezon MVP’si seçilen, 7 kez All-Star’da yer alan ve 5 kez de yılın En İyi Beşine dahil edilen 27 yaşındaki süper yıldız, Golden State Warriors takımından 2 sene için 54.3 milyon dolar alacak ve kontratının ikinci yılında oyuncu opsiyonu da bulunuyor.

Bence Kevin Durant, şu anda NBA'de oynayan oyuncular arasında LeBron James'ten sonraki en iyi oyuncu. Stephen Curry falan Golden State'in iyi olması sayesinde parlayan oyunculardan. Durant'in durdurulması çok zor olan şutu ve örümcek gibi uzun kolları ile tartışılmaz yeteneği birleşince çok özel bir oyuncu ortaya çıkıyor.

Bakalım seneye şampiyon belli ikinci kim diyoruz :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz