3D, Değişik, Yazılım

Face2Face Uygulaması İle İstediğiniz Kişinin Yerine Geçin! (video)

21.03.2016

Hacılar izninizle OHA! diyerek söze başlamak istiyorum. Adamlar öyle bir uygulama yapmışlar ki yani o kadar olur uygulama :)

Amerika'nın California Eyaleti'nde bulunan Stanford Üniversitesi'nden bir ekip, yüz hareketlerini, ana modeli bozmadan değiştirebilen Face2Face isimli uygulamalarına ait bir demo videosu paylaştı.

Uygulamanın nasıl çalıştığını göstermek için geliştiriciler, Amerika'nın eski başkanlarından George W. Bush’a ait bir YouTube videosunda Bush'un yüz hareketlerini, kendilerinin belirlediği bir aktör yardımıyla istedikleri gibi değiştirmişler. Ayrıca Vladimir Putin ve Donald Trump için de aynı işlemi gerçekleştirmişler.

Şu anda geliştirme sürecinde bulunan uygulama şu anda bütün kullanıcılara sunulmuş değil ama geliştirici ekip konuyla ilgili çok fazla talep aldıklarını ve en kısa zamanda uygulamayı herkes tarafından kullanıma açmayı düşündüklerini belirtiyor.

Kaynak olarak kullandığı videodan, kişinin yüz hatlarını 3 boyutlu olarak modelleyen sistem, daha sonra bu modele istediğinizi yaptırma imkanı sunuyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz