Oyun

Day of the Tentacle Remastered – Tanıtım Videosu ve Çıkış Tarihi

09.03.2016

LucasArts'ın 1993 yapımı efsane point & click adventure (macera) oyunu Day of the Tentacle'ın tamamen yenilenmiş sürümü olan Day of the Tentacle Remastered için çıkış tarihi açıklandı ve üstüne bir de tanıtım videosu yayınlandı.

Yine bir dönemi kasıp kavuran Maniac Mansion oyununun devamı olan ve Maniac Mansion II: Day of the Tentacle olarak da bilinen oyunu, Point & Click ve hatta eski tarz 9 ikonlu Adventure oyunlarının zamanından kalma yapısı ile oynayabiliyorsunuz ve şu anda Gog.com üzerinden 15$ yerine %10 indirim ile 13.5$'a ön sipariş verebiliyorsunuz.

http://www.gog.com/game/day_of_the_tentacle_remastered

Double Fine Productions tarafından remastered olarak geliştirilen oyundaki bütün görseller, sesler animasyonlar falan yenilenmiş durumda ve oyunu eski görsellerle oynamak isteyenler için de bir tuşla eski ile yeni versiyon arasında geçiş yapmak mümkün oluyor (Monkey Island Remake'lerinde olduğu gibi).

Day of the Tentacle Remastered, 22 Mart 2016 tarihinde PC (Windows, Linux ve MAC OS X) platformu için çıkış yapacak. Oyunun PlayStation 4 ve PlayStation Vita versiyonları da yine bu ay içerisinde çıkış yapacak fakat henüz kesin tarih açıklanmadı.

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz