Sinema

Prometheus 2 Filminden Haberler Var

25.09.2015

2012 yılında izlediğimiz, Alien efsanesinin başlangıcını anlatan Prometheus'un ikinci devam filmi hakkında açıklamalar yapıldı. Yönetmen Ridley Scott, Prometheus 2 ve serini devamı hakkında önemli bilgiler verdi.

Geçtiğimiz yılın en iyi bilim kurgu romanı olarak kabul edilen Marslı’nın sinema uyarlamasını çeken Ridley Scott, şimdi de Prometheus 2 kolları sıvadı.

Öncelikle yeni Prometheus filminin ismi "Alien: Paradise Lost" olacak. Prometheus’un sonu ile birlikte Alien dünyasına ilişkin birçok soru cevaplanmış ama birçok yeni soru da türemişti. İşin içine Alien dışında bir de Engineer olarak adlandırılan ırk girdi ki bunların hepsi açıklanmassa yakana yapışırım Ridley!

 ridley-scott-prometheus

Ridley Scott, Prometheus’un devamında birçok sorunun cevaplanacağını ama Alien olayına hemen dalmayacağımızı belirtiyor. Scott'un açıklaması şöyle; "Sıradaki filmden sonra ya da belki de Prometheus serisinin dördüncü filminde Alien konusuna geri dönüş yapacağız. Alien’ın neden yaratıldığını anlatabilmek ve onun evrendeki amacını anlatabilmek nihai amacımız. Alien fikrini her zaman için bir bakteriyel bir savaş olarak düşünmüşümdür. Asıl geminin, ki ben ona Kruvasan (Croissant) diyorum, içerisinde bulunan biomekanik varlıkların hepsinin yıkıma yönelik olduğunu hayal etmişimdir."

Görünen o ki biz Alien hayranları bu işin çözülmesi için daha uzun yıllar bekleyeceğiz çünkü Alien: Paradise Lost'un vizyon tarihi bile 2017 yılı olarak belirlenmiş durumda.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz