Oyun

NBA 2K16’nın En İyi 10 Oyuncusu Belli Oldu!

24.09.2015

29 Eylül tarihinde çıkacak olan ve ön sipariş ile yerimi ayırttığım NBA 2K16'da bulunacak oyuncuların en iyi 10 tanesinin rating'leri (overall rating - ortalama puan) belli oldu.

Geçen senenin sıralamasına göre belirlenen oyuncular içinde en büyük hüsranı Kevin Durant 91 rating ile gerçekleştirmiş. Haliyle geçen sezonu neredeyse tamamen sakat olarak geçiren bir oyuncu için normal tabisi. Geçen sene "Stephen Curry nasıl Russell Westbrook'dan iyi olur!" diyenler gördü Stephen Curry'yi :))) Ayrıca Tim Duncan'ın ilk 10'a girememiş olması da manidar.

  1. LeBron James, SF (Cleveland Cavaliers) – 94 OVR
  2. Stephen Curry, PG (Golden State Warriors) – 93 OVR
  3. Anthony Davis, PF (New Orleans Pelicans) – 92 OVR
  4. James Harden, SG (Houston Rockets) – 92 OVR
  5. Kevin Durant, SF (Oklahoma City Thunder) – 91 OVR
  6. Chris Paul, PG (Los Angeles Clippers) – 90 OVR
  7. Russell Westbrook, PG (Oklahoma City Thunder) – 89 OVR
  8. Carmelo Anthony, SF (New York Knicks) – 88 OVR
  9. Blake Griffin, PF (Los Angeles Clippers) – 88 OVR
  10. LaMarcus Aldridge (San Antonio Spurs) – 88 OVR

Ayrıca oyunda bulunacak "Play Now Online" ismindeki mod için bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu oyun modunda FIFA serisindeki Seasons mantığında; online oyuncular arasında en düşük ligden en üst lige ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Freshman, Junior Varsity, Greatest of All Time, College, Development, Varsity, Junior College, Hall of Fame, Euroleague ve NBA ismindeki liglerde bulunduğunuz ligde bulunan online oyuncularla kapışıyorsunuz ve ilerledikçe klasik NBA takımlarını açarak bu takımlarla da oynayabiliyorsunuz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz