Oyun

FIFA 16’nın Demosu Tüm Platformlar İçin Çıktı!

09.09.2015

Eveeet bekleyiş sona erdi ve FIFA 16'ya demo olarak da olsa yayımlandı ve oynamaya hazır bir durumda bizleri bekliyor :)

Ben 4.2 GB boyutundaki demoyu indirdim ama şu anda oynayamıyorum akşam bakıcam. Yine de oynayan arkadaşlardan aldığım bilgilere göre oynanış pek değişmemiş, biraz daha yavaşlamış oyun (ki ben zaten FIFA 15'i düşük hızda oynuyordum) ve ortalar falan daha gerçekçi olmuş. Şu an için herşey gayet güzel gibi ama bakalım oynamadan bir şey söylemek zor şu anda.

FIFA 16 Demosu PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC kullanıcıları için yayımlandı. Türkçe dil desteğiyle birlikte yayınlanan demoda normal maçların yanında FIFA Ultimate Team Draft moduda bulunuyor. Amerika ve Almanya milli takımlarının yanında 10 farklı takım daha içeriyor.

PC için Origin'den giriş yaparsanız anasayfada kabak gibi görünüyor FIFA 16 Demosu diye. www.origin.com

PlatStation 4 için tıklayın.

PlayStation 3 için tıklayın.

Xbox One için tıklayın.

Xbox 360 için tıklayın.

Edit: Aaaabi! İşte budur oyun yaaa! Walla çok korkuyordum güzelim oyunu b.k edecekler diye ama korktuğum hiçbir şey olmadı ve muhteşem bir FIFA 16 ile karşılaştım. İki saattir oynuyorum oyunu ve çok çok beğendim yani. FIFA 15'de "böyle olmasaydı da şöyle olsaydı keşke" dediğim hemen herşeyi yapmış adamlar.

Oyundaki animasyonlar, çalımlar falan muhteşem dengeli olmuş. FIFA 15'deki gibi al Ronaldo'yu yardır git yapamıyorsun. Öyle uçup gitmiyor adamlar her durumda. Çalım hareketleri her zaman aynı şekilde başarıyla sonuçlanmıyor. FIFA 15'de oyuncuya çok avantaj sağlayan çalım hareketleri vardı kolayca geçiyordun adamı. Şimdi bu çalım hareketleri FIFA 15'deki kadar etkili olmadığı gibi her zaman aynı şekilde güzel işlemiyor. Adam daha yavaş yapıyor veya daha fazla açıyor topu ayağından gibi...

Tek bir konu gözüme takıldı; özellikle kaleye yakın şutlar olması gerekenden bir yavaş gidiyor. Fazla plase vuruyor gibi oyuncu. Mutlaka daha eksikleri çıkacaktır ama özellikle birkaç güncelleme (update) yayınlandıktan sonra bu oyun hayatımın oyunları arasına girer kesinlikle. FIFA 15'i de 5. update'inden falan sonra tam anlamıyla sevebilmiştim.

Şöyle bir de inceleme videosu paylaşalım (İngilizce):

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz