Teknoloji

Samsung, SLEEPsense Teknolojisini Tanıttı (video)

04.09.2015

Son bir haftadır teknoloji dünyası Berlin'de düzenlenen IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) etkinliği ile yatıp kalkıyor. Eee teknoloji dendiği zaman şu dönemde akla ilk gelen isimlerden olan Samsung da durur mu? hemen yapıştırmış cevabı ve SLEEPsense adını verdiği ürününü tanıtmış.

Samsung IFA‘da sahnesini aldı ve SLEEPsense ismini verdiği gelişmiş uyku takibi yapabilen yeni ürününü tanıttı. Sağlık ve uyku takibi konusunda piyasada birçok ürün bulunmakta ama Samsung'un tanıtımını yaptığı SLEEPsense, bu güne kadar gördüğünüz ürünlerden oldukça farklı çalışıyor.

Uyurken yattığınız yere yakın olarak konumlandırdığınız SLEEPsense, sizi tüm uykunuz boyunca incelemeye alarak derin ve hafif uyku anlarınızı analiz ediyor ve yaptığı tespitleri Samsung cihazınıza bilgi olarak aktarıyor. Evinizde bulunan diğer samsung cihazlara da entegre olabilen SLEEPsense, bu özelliği ile sanal asistan görevi de taşıyor. Örneklemek gerekirse; evinizde samsung TV var ve siz karşısında uyuyakaldınız. Sizi uyku sırasında analiz eden SLEEPsense sizin uyuduğunuzu anladıktan sonra açık kalan televizyonunuzu kapatıyor.

Samsung ‘un uyku takip çihazı SLEEPsense'in satış fiyatı henüz açıklanmadı ama birkaç ay sonra satın alınabilecek.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz