Oyun

FIFA 16’nın Demosu 8 Eylül’de Yayımlanacak

27.08.2015

Artık futbol oyunu piyasasının tek hakimi olduğundan mıdır nedir bilmiyorum ama EA Sports, bu sene FIFA 16'yı pompalama işine pek başlamadı. Tabi oyunun çıkmasına daha 1 ay kadar süre var ama şimdiden biraz biraz bekliyordum açıkçası. Şöyle de bir şey var ki ben FIFA 16'yı ön sipariş ettim bile yani adamlar artık oyuncuları istedikleri kıvama getirmiş durumda :)

FIFA 16, her sene FIFA oyunlarında olduğu üzere; 22 Eylül'deki resmi çıkışından önce demo sürümüyle beraber oyuncuların karşısına çıkacak.

Açıkçası feci merak ettiğim FIFA 16'nın demosunu oynayacağık elbette ama EA Sports, FIFA'nın demolarında hep yeni özellikleri abartarak, insanın gözüne sokacak şekilde uygular ve asıl oyunun tadına varamassın demoda. Yine de demo da olsa oyunun nasıl olacağına dair baya bir fikir vereceği için heyecanla beklemekteyim.

8 Eylül'de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacağı açıklanan FIFA 16'nın demosu, ana oyunda da olduğu gibi Türkçe dil desteği de sunacak. Demoda normal maç modunun haricinde FIFA Ultimate Team Draft modu da bulunacak. ABD ve Almanya kadın milli takımlarının haricinde demoda yer alacak olan takımların listesi şöyle,

- FC Barcelona
- Borussia Dortmund
- Borussia Mönchengladbach
- Chelsea FC
- Inter Milan
- Manchester City
- Paris Saint-Germain
- Real Madrid CF
- River Plate
- Seattle Sounders

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz